Bonus Panduan Income Penulisan  

Berikut merupakan bonus jika anda langgan Income Penulisan sempena tempoh pelancaran:

Pelancaran akan tamat dalam masa:

00
Hari
05
Jam
42
Minit
17
Saat

 

designbundle Bisnes Online Dot Net

Bonus #1: SOFTWARE Designbundle (20 ORANG PERTAMA SAHAJA)

10 software dalam satu bundle untuk mudahkan kerja design buku dan urusan marketing penulisan anda nanti.


Saya boleh katakan software ni adalah alternatif kepada Youzign dan Canva.


Anda bukan sahaja dapat edit image, siapa ada template yang cantik, tak yah pening pening fikir nak design macam mana.


Pastu, stock photo dalam tu yang cantik cantik gambar dia. Boleh buat mock up produk dan macam macam lagi. Dapat 10 software terus beb untuk design.


Selebihnya, memang atas kreativiti anda sendiri untuk hasilkan artwork yang cantik.


Funnel Writer Bonus OrderSini

Bonus #2 Software Funnel Writer

Pernah dengar pasal Funnel Scripts?


Software ni fungsinya lebih kurang funnel script, anda hanya perlu isi detail apa produk yang anda nak promosikan, siapa ideal customer avatar anda, then software ni akan sediakan copywriting untuk pelbagai senario. Anda boleh pilih nak buat untuk salespage ke, webinar ke, email follow up ke.


Kenapa saya bagi software ni sebagai bonus Income Penulisan ni?


Sebab kenal siapa bakal pembaca sangat penting. Dan, software ni membolehkan kita go in deep tentang siapa ideal customer avatar kita.


InstaZon

Bonus #3: Software Research Produk Hot Dekat Amazon ---Instazon

Sangat penting bila nak tulis buku, atau keluarkan apa apa produk, untuk tak syok sendiri. Kena tengok apa yang market suka baca dan beli.


Lepas tu, tiruvasi apa yang dah proven success.


IM CHecklist Self Publishing BisnesOnline Dot Net
IM-Checklist-V16-Copywriting-BisnesOnline Dot Net

Bonus #4 --- 2 Jilid IM Checklist: Volume 10: Copywriting & 

Volume 16: Self Publishing

Nak tahu sebab kita banyak bertangguh?

Sebab otak kita fikir satu satu benda tu terlalu 'KOMPLEKS'.


Antara aktiviti yang sangat produktif untuk dibuat setiap hari ialah buat checklist apa yang kita nak capai hari tu.


Sebab checklist ni boleh memudahkan kita berfikir.


Ada perkara dalam penulisan anda yang rasa agak komplikated? Cuba buat checklist, saya confirm pembaca anda akan suka.


2 Pakej Checklist ni memang dah proven. Seorang IM international yang memang dah generate passive income yang buat. Harap dengan ada checklist ni, kerja korang lebih teratur.


Instaviral OrderSini Bonus

Bonus #5: Software Buat Contest Instaviral

Anda nak buku anda jadi bualan orang dan viral?


Software ni fungsinya buat contest untuk buku anda. Pelanggan perlu masukkan Nama dan Email untuk sertai contest. Dan, kebarangkalian mereka menang akan tinggi kalau mereka share link yang anda bagi dekat media sosial.


Yang bestnya, software ni tak perlukan anda ada website atau hosting sendiri.


Oh ya! Anda juga akan dapat 2 software premium yang datang sekali pakej bila saya daftarkan software ni untuk anda. Setiap satu software tu dijual dengan harga USD97.


Sekejap!

 Anda nak langgan Pakej PRO Income Penulisan?

‚ÄčSaya ada berita baik untuk anda.

Saya ada Bonus tambahan KHAS UNTUK PELANGGAN PAKEJ PRO yang SUPER BEST dan BERNILAI untuk anda.

TeamClerk BisnesOnline Dot Net

Bonus PRO #1 -- SOFTWARE TEAMCLERK (untuk 5 orang pertama)

Software alternatif kepada trello.


Kalau anda dah ada agensi, anda boleh agihkan task dekat team anda, track progress projek penulisan dan bisnes anda.


Barulah anda dapat fokus bisnes dan penulisan kepada BIG PICTURE, dan of course gerak kerja anda pun akan lebih tersusun.


Advertsuite OrderSini Bonus

Bonus PRO #2 -- SOFTWARE Advertsuite

FE + Syndication + VIP Training

(untuk 10 orang pertama)

Adversuite ni fungsinya ialah untuk spy iklan pesaing anda. Kita nak tengok apa iklan yang ramai orang like, komen atau share. Jadi, tak perlu pening pening buat assumption sendiri tentang apa yang 'market' suka.


Hanya tengok apa yang berkesan, dan 'tiruvasi' iklan tersebut.


Yang bestnya, anda bukan sahaja dapat spy facebook ads, dengan akaun Syndication, anda juga boleh spy iklan daripada Google, Instagram dan Youtube Ads. VIP training pun saya sertakan jugak. Power kan?


Kalau anda dapatkan sendiri daripada developer, nilainya mahu dekat RM800 yang anda kena bayar untuk dapatkan semua features yang saya bagi ni.


Get More Done With Trello BisnesOnline

Bonus PRO #3 -- Panduan 'Get More Done With TRELLO'

Trello memang sangat sangat memudahkan urusan hidup, kerja dan bisnes jika diguna pakai dengan betul. Lebih lebih lagi kalau anda serius nak buka agensi penulisan.


Yang bestnya, berbanding dengan software lain, dia ada mobile app. So, anda boleh rancang hidup dan kerja anda dekat mana2 selagi mana ada internet connection.


Cuma, mungkin bagi mereka yang belum biasa dengan trello, perkara berkaitan teknikal akan jadi masalah.


So, saya nak bagi panduan ni sebagai bonus. Sebab saya tahu, mereka yang beli pakej pro ni serius nak agensi mereka lebih teratur dan tersusun.


Template Adobe Photoshop BisnesOnline

Bonus PRO #4 -- TEMPLATE ADOBE PHOTOSHOP Untuk Pemasaran Buku

Template ini lengkap dengan design cover dan mockup buku, e-cover kindle, bunting, penanda buku, flyers dan promo video.


Anda hanya ubah text, mungkin warna design atau gambar dalam design mengikut niche buku yang anda nak lancarkan.


Pelancaran akan tamat dalam:

00
Days
05
Hours
42
Minutes
17
Seconds
>